23948sdkhjf

Jysk åbner i Belgien

Målet om at have butikker i alle europæiske lande kommer endnu et skridt nærmere, når Jysk åbner i Belgien i april 2017
Fra april 2017 er der gode tilbud til de belgiske forbrugere, når Jysk åbner de første butikker i den nordlige del af landet, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Forventningen er, at Jysk skal åbne cirka 50 butikker i Belgien i de kommende år, og landechef for Jysk i Holland og Belgien, Frank Christant, ser frem til at tilføje de belgiske butikker til de 84 butikker i Holland, som han er chef for i dag.

- Jysk er blevet meget populær i Holland, og jeg håber selvfølgelig, at det også bliver tilfældet i Belgien. Jeg mener virkelig, at Jysk har noget at bidrage med i forhold til det belgiske marked og de belgiske forbrugere. Ikke kun via vores sortiment, men også gennem vores fokus på kunderne og vores gode kundeservice, siger Frank Christant.

Siden Lars Larsen åbnede sin første butik i Aarhus i 1979, er JYSK Group vokset til mere end 2.300 butikker fordelt på 41 lande.

- Selvom Jysk er en stor virksomhed med butikker i hele verden, går vi ydmygt til opgaven i Belgien. Jeg har stor respekt for, at vi er nye for de belgiske forbrugere, og at vi skal tilbyde noget ekstraordinært for at få succes. Her betyder det kolossalt meget at have de bedste ansatte, og derfor er vi allerede nu i gang med at finde de personer, der skal stå for at drive Jysk i Belgien, siger Frank Christant.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097